ChefStijn nieuws update!

Nieuwe Energie:

Vandaag eindelijk antwoord gekregen wat betreft mijn mogelijke werkzaamheden als ZZP kok bij de Nieuwe Energie in Leiden. Helaas is de keus niet op mij gevallen. Er is een externe partij aangenomen om de horeca te verzorgen en die hebben hun eigen kok.

Wel is mij verzekerd dat als de kok afwezig is (vrije dag, vakantie, ziek etc.) word ik gebeld om dan als kok op te treden. Dus ik ben niet de head chef maar wel de back-up chef. Neem ik voor nu genoegen mee!

Nu dat geen zorg meer is kan de focus volledig op het project worden gelegd. Hiervoor ben ik nog steeds onderdeel van het gesprek. Zodra het financiële plaatje rond of in ieder geval duidelijk genoeg is zal er ook worden gekeken of de door mij opgegeven loonwensen haalbaar zijn. Hierover word ik op de hoogte gehouden.

Ofjeworstlust:

Er is door restaurant Ofjeworstlust in Delft weer contact met mij opgenomen met de vraag of ik nog steeds beschikbaar ben en wat mijn loonwensen zijn. Ik heb vandaag hierover terug gebeld en op de voicemail ingesproken dat ik niks vasts meer heb lopen en beschikbaar ben. De loonwensen had ik al eerder doorgegeven en zouden besproken worden met de boekhouder.

Externe partij:

Vanuit één van de WhatsApp groepen van Temper heb ik contact opgenomen met iemand die bezig is met een flexpool van freelancers en opdrachtgevers opzetten. Hiervoor zoekt hij nog restaurants en cateraars die behoefte hebben aan werken met freelancers. Voor elke succesvolle sale betaald hij €50,-. Ik heb al een tweetal opdrachtgevers voorgesteld aan hem en ga de namen opzoeken van restaurants en chefs waar ik de afgelopen tijd kennis mee heb mogen maken en die ook doorgeven.

Mochten jullie nog restaurants of cateraars weten stuur het dan vooral naar mij door! Mocht de sale succesvol zijn betaal ik de 50 euro door of geef je gegevens door aan mijn contactpersoon zodat hij je kan betalen. Het is net wat je zelf prettiger vind.

Mister Makan:

Ook heb ik vandaag weer contact gehad met Melvin Tiao van Mister Makan. Hij heeft mij verteld dat vanaf mei er weer veel boekingen zullen zijn en in sommige gevallen 3 festivals in 1 weekend. Ik heb een lijst doorgestuurd gekregen met de boekingen van het afgelopen jaar en ik moet zeggen dat dat quite impressive was! Ze willen nog steeds graag met mij samenwerken en hebben al aan mij gevraagd om vanaf mei de weekenden vrij te houden voor hun!

Mobile Streetfood:

Na het gesprek met Dymph en Michael van Mobile Streetfood heb ik weinig meer vernomen en kan zodoende ook niet heel veel meer vertellen dan dat ik binnenkort weer contact ga opnemen.

Horeca 020/Events 020

Vrijdag 25 januari heb ik telefonisch contact gehad met Sophie Falkeisen van Horeca 020/Events 020. Horeca 020 is ook weer een freelance horeca platform werkzaam in regio Amsterdam, zoals de naam al doet vermoeden.

Ook hier sta ik nu als ZZP'er/freelancer in het systeem en zal zodanig vanaf februari bericht krijgen mocht er een geschikte opdracht voor mij voorbij komen.


Dit is het allemaal wel zo'n beetje! Veel antwoorden, veel nieuwe kansen, een aantal nieuwe opdrachtgevers en een hele hoop werk voor het komende seizoen!

Mijn intentie was om hier een Facebook post van te maken maar gezien de lengte heb ik er nu een blog van gemaakt!

Vragen, opmerkingen, tips and tricks zijn altijd welkom en ik zal mijn best doen om deze zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te beantwoorden!

Maar voor nu zeg ik tot de volgende opdracht en tot ziens!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0