· 

Site-crew bij hotel, restaurant, café ‘Lion d’Or (2)

 

Vandaag heb ik gewerkt als onderdeel van een site-crew bij hotel, restaurant en café Lion d’Or in Haarlem. Dit is de 2e keer dat ik voor deze opdrachtgever werk. De uren waren van 11:00 tot 17:00.

Het was een drukke dag vandaag; de gehele 2e verdieping werd aangepakt. De vorige keer dat ik voor dit hotel gewerkt heb, heb ik samen met anderen alle kasten en bed boards uit de kamers verwijderd. Deze keer werd al het nieuwe materiaal er ingezet. Dat bleek nog een heel karwei te zijn! Er werden allerlei verschillende werkzaamheden tegelijk uitgevoerd. Zo was het aannemersbedrijf bezig alles in de kamers te installeren en de badkamers op te knappen, en waren de elektrotechnici aan het werk met de verlichting en de televisies. Tegelijkertijd werd de hal van het hotel beschilderd en behangen door (u raadt het al) onze schilders en behangers. Mijn collega Jerke en ik waren de taak gegeven om alle bedbodems, matrassen en beddengoed naar de kamers te dragen en goed neer te zetten. Echter, de bedbodems en spiralen lagen opgeslagen op twee verschillende plekken: de opslagruimte op de 1e verdieping en een schuurtje op het dak van de 2e verdieping. Flink sjouwen dus!

Met het verslepen van de bedbodems en de spiralen had ik niet zo’n probleem. Ja, ze zijn groot zwaar en onhandig, maar prima te doen als je het slim aanpakt. De matrassen daarentegen; dat is een ander verhaal. Die zijn groot, zwaar, slap en bijna onmogelijk recht te houden. Gelukkig pasten de matrassen (ja, zelfs de tweepersoons-!) in de lift. Dat scheelde al een hele hoop.

En dat was het alweer voor vandaag! Ik kom graag nog eens terug bij het hotel. Misschien de volgende keer in een positie als kok? Wie weet! Zou leuk zijn.

Dus voor nu zeg ik: tot de volgende opdracht en tot ziens!

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0