· 

Zelfstandig werkend kok bijk VIDA Vineria in Hilversum

 

Vandaag werk ik als zelfstandig werkend kok bij Vida Vineria in Hilversum

 

De uren zijn van 14:30 tot 23:00.

 

Ik heb nog niet eerder voor deze werkgever gewerkt.

 

 

 

Over de werkgever:

 

Quote: “VIDA Vineria is een nieuwe wijnbar met een eigentijdse menukaart. Met een grote, uitgebreide wijnkaart gecombineerd met een kleine dinerkaart die iedere twee maanden wisselt bedienen wij midden Nederland van louter huisgemaakte, verse gerechten met invloeden uit het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië.

 

Met onze verse én diverse gerechten verrassen wij onze gasten dagelijks. Persoonlijke benadering, enthousiasme, productkennis en 'dat ene stapje extra' zijn bij ons ontzettend belangrijk.”

 

 

 

Ik heb al wel wat ervaring met de kaart. Mijn opleiding heb ik in de wereldkeuken gedaan zodoende heb ik veel Oosterse en Afrikaanse gerechten voorbij zien komen en gemaakt. Nu is het wel zeker 6 jaar geleden dat ik mijn opleiding heb afgerond dus hoeveel daarvan is blijven hangen zal ik vandaag uitvinden.

 

Ik heb er weer zin in!

 

 

 

Dus voor nu zeg ik tot de volgende opdracht en tot ziens!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0