· 

Hulpkok bij Dani About Food in Zeist

Hulpkok bij Dani About Food

 

 

 

 

 

Vandaag werk ik als hulpkok bij Dani About food in Zeist.

 

De uren zijn van 16:00 tot 22:30.

 

Ik heb nog niet eerder voor deze opdrachtgever gewerkt.

 

 

 

Het gaat om een catering bij een klant thuis. Meestal werk ik catering op grotere events zoals bedrijfsfeesten dus een catering bij iemand thuis is een leuke afwisseling.

 

Dani about food is nog een jong bedrijf met een passie voor lekker eten en goede wijn.

 

Quote: “Dani about food is een jong en hip cateringbedrijf met passie voor mooi eten en goede wijn. We zitten bovenop de nieuwste foodtrends en houden ook altijd een plekje voor de klassiekers. We werken met hooggekwalificeerd en ervaren personeel en koken alleen met kwaliteitsproducten.

 

De ingrediënten veranderen met de seizoenen. Wat onze creaties bijzonder maakt, is de focus op verrassende smaken, aandacht voor detail en een schitterende presentatie. Met een perfecte balans tussen smaken en texturen om onze gasten een buitengewone eetervaring te bezorgen.”

 

 

 

Ik verwacht een leuke en gezellige avond met genoeg te doen. Zeist is een stad waar ik normaal niet kom dus ik ben wel benieuwd hoe het daar is.

 

Dat vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk als freelancer. Ik werk veel caterings op veel verschillende plekken ik kom zo op plekken en steden waar ik normaal niet zou komen. Ik leer allerlei leuke (en minder leuke) mensen kennen en doe zo veel ervaring op.

 

 

 

Dit is het voor nu! Ik zal uiteraard morgen weer een blog schrijven over mijn ervaring bij Dani about food.

 

 

 

Dus voor nu zeg ik tot de volgende opdracht en tot ziens!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0