· 

Sitecrew bij Hotel Café-Restaurant Lion d'Or

Logo van de opdrachtgever
Logo van de opdrachtgever

Vandaag ga ik aan de slag als sjouwer bij Hotel, Café-Restaurant Lion d'Or in Haarlem.

De uren zijn van 10:00 tot 17:30.


Over de werkgever, direct quote van de website "Lokale historie, eigentijdse uitstraling en stadse allure. Hotel Lion d’Or is een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Al in 1839 weten reizigers het te vinden, supercentraal in het Middeleeuwse hart van de stad. Met Station Haarlem voor de deur zijn Amsterdam, Schiphol en Zandvoort snel bereikbaar en ook voor het ontdekken van de stad zelf is de locatie perfect. De beroemde Haarlemse Hofjes, trendy boetiekjes en gezellige kroegjes liggen allemaal op loopafstand."


Ik heb nog niet eerder voor deze opdrachtgever gewerkt. Dus ik ben zeer benieuwd hoe het zal gaan.


Ik zal na afloop ook over dit werk weer een blog schrijven en op mijn website plaatsen.


Maar voor nu zeg ik tot de volgende opdracht en tot ziens!

Reactie schrijven

Commentaren: 0