· 

Sitecrew bij Hotel, Café-Restaurant Lion d’Or in Haarlem

18 feb. 18

 

 

Vandaag heb ik gewerkt als sitecrew bij hotel Hotel, Café-Restaurant Lion d’Or in Haarlem.

 

De uren waren van 10:00u tot 15:15 met een half uur pauze.

 

Dit is de eerste keer dat ik voor deze werkgever gewerkt heb.

 

 

 

Het werk van vandaag was het leeghalen van de kamers op de 2e etage van het hotel in verband met renovatie

 

We moesten van de bedden apart het beddengoed, matrassen en de bedframes naar de 3e etage brengen om ze daar weer in de al gerenoveerde kamers neer te zetten en de matrassen er weer op te doen.

 

De kledingkasten in de kamer moesten er ook uit. Dit was nog best wel een opgave gezien de kasten zo goed als ingebouwd waren. Ze zaten met schroeven en kit aan de muur bevestigd. Die moesten eraf maar hoefde gelukkig niet gespaard wil worden dus dat verleide tot lekker hard sloopwerk.

 

Het slopen van de kledingkasten hebben we nog het meeste werk aan gehad. Maar zoals een medewerker van het hotel, die vandaag meehielp, al zei ‘die kasten zijn gebouwd om 20 jaar te blijven zitten’. Ik moet zeggen, het mogen werken met grof geweld (in zekere mate) werkt best wel therapeutisch. Je kan je ff helemaal uitleven en ff alle stress eruit werken op die kledingkast.

 

De lunch werd verzorgd door de opdrachtgever en bestond uit bruine bollen met kaas en vleeswaren met melk en jus d’orange. Lekker Hollands en niks mis mee!

 

Al in al een lekkere dag werk. Eerder klaar dan verwacht maar dat geeft niks.

 

 

 

Dus voor nu zeg ik tot ziens en tot de volgende opdracht!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0