· 

Wrap 'n' Rolling, Utrecht

Wrap ‘n’ Rolling – Utrecht, Allround.

 

Vandaag werk ik als allrounder bij de Wrap ‘n’ Rolling foodtruck in Utrecht. Uren zijn van 15:00 tot 19:00. Ik heb nog niet eerder voor Wrap ‘n’ Rolling gewerkt

 

 

 

Wrap ‘n’ Rolling is, zoals je vast al had bedacht, een foodtruck bedrijf wat wraps serveert.

 

Quote;

 

“Bij ons krijgt street food een gezond en duurzaam karakter. Door gebruik te maken van verse volwaardige ingrediënten zorgen wij dat onze wraps boordevol smaak en goede voedingsstoffen zitten die jouw ‘motor’ langdurig goede energie geven.

 

Wij maken gebruik van verantwoord vlees en biologische zuivel en onze vis is altijd van een duurzame bron. Zo kun jij met een gerust hart van je wrap genieten! Een dagje zonder vlees? Vegetariërs en veganisten kunnen altijd bij ons terecht!”

 

 

 

Ik heb nog niet eerder in een foodtruck gestaan. Wel eerder foodtrucks opgebouwd, maar nog niet vanuit gewerkt. Dus ik ben zeer benieuwd hoe het zal gaan.

 

 

 

Dat is het voor nu! Ik zal nog een korte boodschap op mijn Facebook en Instagram plaatsen als ik weg ga en na afloopt natuurlijk weer een samenvatting schrijven en plaatsen op mijn website en sharen op de socials.

 

 

 

Dus tot op de opdracht en tot ziens!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0