· 

Wrap 'n' Rolling, Utrecht - 2

7 feb. ‘18

 

 

 

Wrap ‘n’ Rolling, Utrecht – Allround

 

 

 

Vandaag heb ik gewerkt bij Wrap ‘n’ Rolling op locatie in Utrecht. Mijn gewerkte uren zijn van 15:00 tot 19:30 (ik heb tot 19:45 mogen registreren).

 

 

 

Het werk bestond uit het klaarmaken en meegeven van 3 verschillende soorten wraps bij een netwerk evenement van de supermarktketen Spar in evenementenhal De Fabrique in Utrecht.

 

Grappig genoeg heb ik voor De Fabrique zelf ook diverse caterings gewerkt. Dus het is wel geinig om een keer aan de andere kant daarvan te staan.

 

 

 

Er werden bij Wrap ‘n’ Rolling vandaag de volgende wraps aangeboden:

 

 

 

Cajun Chicken wrap: Vokoren wrap met een bodem van zoete aardappel gevolgd door (verassing) kip gemarineerd in Cajun kruiden, ijsbergsla, salsa met fijngesneden koriander en als laatste fijn gerkruimelde feta kaas.

 

Zalm Wrap: Volkoren wrap met bodem van guacamole, gerookte zalm, ijsbergsla en als laatste fijngesneden komkommer met zwart sesamzaad.

 

Chinese wrap met mango (veggie): Volkoren wrap met ijsbergsla, een dressing van sojasaus, pindaolie en verschillende kruiden (vrij ingewikkeld recept), edamame bonen, taugé, mango, guacamole, fijngesnede rode peper en pinda’s.

 

 

 

De kip was by far de meest populaire wrap van de dag. Op een gegeven moment stonden we met z’n allen op de automatische piloot de wraps te maken. Ook de zalmwrap was erg populair. Iedereen kent de zalmwrap en bijna iedereen weet dat het gewoon een lekkere wrap is. Gelukkig hadden wij daarvan al een hele hoop tijdens de mise en place gemaakt dus die konden zo worden meegeven..

 

 

 

Het werken in een foodtruck is echt heel ander werk dan dat ik gewend ben. Ik ben ondertussen bekend met hoe het eraan toe gaat tijdens de gemiddelde catering. Maar in een food truck werk je en bedien je met meerdere mensen vanuit een ruimte meestal niet groter dan de gemiddelde bestelwagen. Dat kan al gauw krap worden.

 

Ook had ik wat moeite met de hoogte van de truck. Dit kwam eerlijk gezegd meer door mijn eigenwijsheid dan mijn lengte. Er was in de beschrijving voor de opdracht gezegd dat als je langer dan 1,75m bent je niet, of moeilijk, rechtop kan staan. Ik ben zelf ongeveer 1,80m dus inderdaad het rechtop staan was voor mij wat lastiger.

 

Ik had natuurlijk ook gewoon niet kunnen solliciteren op de opdracht maar ik ben eigenwijs en wilde graag eens in een food truck werken. Dan er maar mee dealen.

 

 

 

De werkgever had ik al eerder ontmoet bij een opdracht voor een andere werkgever. Een aantal weken terug heb ik bij cateringbedrijf Padrón geholpen met een food truck opbouwen en alles klaarzetten en aansluiten. Wrap ‘n’ Rolling was daar ook aanwezig met een truck van hun.

 

Het was prettig werken met de mensen van Wrap ‘n’ Rolling. De sfeer was erg relaxed en amicaal. Eten en drinken werd verzorgd. Ik kon van één van de andere food trucks wat nemen of vragen of er voor mij een wrap klaargemaakt kon worden. Ik heb zelf gewoon lekker een wrap genomen. Wel zo makkelijk toch?

 

Plus je moet toch weten wat je verkoopt? Je kan niet verwachten dat de gasten het lekker vinden als je het zelf niet eens wilt eten.

 

 

 

Ik zou zeker nog een keer voor Wrap ‘n’ Rolling willen werken als ik de kans krijg.

 

Het was een fijne dag werken.

 

 

 

That’s it! Ik hoop dat je hier wat een heb. Voor nu zeg ik;

 

Tot de volgende opdracht en tot ziens!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0